Ons team stelt zich voor:

Directeur:
Mijn naam is Marga Menkehorst.”Vanuit passie werken wij in veiligheid aan resultaat”.Een zin die op onze gevel te lezen is en waarvan juryleden, ouders en andere betrokkenen zeggen: het is waar, het klopt.
Wat maakt dat ik de deur van de Troubadour ’s ochtends open maak? Leerlingen die laten horen dat ze met plezier naar school komen, leerkrachten die op een bevlogen manier les geven en op een kritische manier meedenken over beleid, ouders die op een open manier met ons communiceren, bereid zijn tot het bieden van hulp en onze beste ambassadeurs zijn. Zelf blijf ik me verwonderen over en bewonder ik het doen en denken van kinderen. Dat is genieten.

Intern begeleider:

Mijn naam is Kim van den Berg. Ik werk met veel plezier als intern begeleider op basisschool de Troubadour.

Groep 1-2

Mijn naam is Ans Weegerink. Samen met Jose ter Borg werk ik dit schooljaar in groep 1-2.

Groep 1-2Mijn naam is Jose ter Borg. Samen met Ans Weegerink werk ik dit schooljaar in groep 1-2. jose
   Groep 4

Mijn naam is Nienke Mulling. Dit schooljaar werk ik in groep 4. Mijn duo-collega is Jeannette. Ik werk op maandag en dinsdag met veel plezier in de groep. Wat maakt dat ik de deur van de Troubadour ’s ochtends open maak? Het is elke dag weer een uitdaging om de kinderen iets te leren. Het geeft veel voldoening als je ziet dat de kinderen cognitief en/of sociaal emotioneel gegroeid zijn.

Groep 4

Mijn naam is Jeannette Mense. Ik werk met veel plezier in groep 4.

Groep 5-6 Mijn naam is Nienke Scheepers. Dit schooljaar ben ik samen met juf Sylvie werkzaam in groep 5/6. Wat maakt dat ik de deur van de Troubadour ’s ochtends open maak? Ik vind het een uitdaging om kinderen te begeleiden en te zien dat zij zich ontwikkelen zowel op cognitief als op sociaal-emotioneel gebied waarbij een goed pedagogisch klimaat de basis is.
 Groep 5-6Mijn naam is Sylvie Bals. Dit schooljaar ben ik werkzaam in groep 5/6.
 Groep 8

Mijn naam is Petra van der Zande. Ik ben dit schooljaar werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag in groep 8.

Groep 7-8

Mijn naam is Pauliene Eijsink. Dit schooljaar ben ik werkzaam in groep 7/8 op de maandag en dinsdag.

Groep 7-8

Mijn naam is Leonie Kuipers-Kruders. Naast juf van groep 7/8 ben ik ook de schoolcontactpersoon. (vertrouwenspersoon) Waarom ik de deur van de Troubadour ’s ochtends open maak? Ik geniet van de twinkeling in de ogen van de kinderen die ’s morgens de school binnenkomen. Het is fantastisch om te zien wanneer de kinderen zichzelf zowel op cognitief als sociaal-emotioneel gebied hebben verbeterd.

Groep Spaans

Ik ben Paula Pinal en geef op dinsdagmiddag Spaanse les op basisschool de Troubadour.

: