Medezeggenschapsraad (MR)

mr-1

Elke school heeft verplicht een medezeggenschapsraad (MR), met wettelijk geregelde rechten. De MR bestaat uit twee geledingen: vertegenwoordigers van het schoolteam. Op onze school vormen momenteel drie ouders en drie teamleden samen de MR. Elke geleding heeft instemmingsrecht over die zaken die voor haar van wezenlijk belang zijn. De MR denkt en praat dus mee over allerlei zaken die voor onze school van belang zijn. Dat kunnen allerlei zaken zijn, zoals het schoolplan, de formatie, de groepsgrootte, uitbreidingsplannen/verbouwing van de school, etc. We werken binnen onze MR met een werkplan, dit houdt in dat sommige onderwerpen op een vast moment in het schooljaar aan bod komen binnen de MR-vergadering.

Alle MR-vergaderingen zijn openbaar en ook de verslagen hiervan zijn op school in te zien. De oudergeleding wordt uit alle ouders gekomen door middel van verkiezingen. Binnen onze MR wordt de oudergeleding gevormd door onderstaande leden:

Maarten_Vereiken_MR Maarten Vereiken
Wagnerstraat 30
7482 AX Haaksbergen
Email: maarten@vereiken.nl
Michiel_Kornelissen Michiel Kornelissen
Esdoorn 4
7482 WH Haaksbergen
Email: m.kornelissen@gmail.com
Wilbert_Bals_MR Wilbert Bals
7482 TV Haaksbergen
Email: W.E.Bals@outlook.com

De personeelsgeleding wordt gevormd door:

• Kim van den Berg (voorzitter)
  • Nienke Mulling
  • Ans Weegerink

U kunt de MR bereiken via bovenstaande email adressen.