Onthulling naam voor de fusieschool

Logo De Kameleon

Op woensdag 23 maart hebben we de naam voor de nieuwe fusieschool bekend gemaakt. Van te voren is er een enquête gehouden onder de gezinnen van de drie betreffende scholen. De naam “De Kameleon” werd op twee verschillende scholen genoemd. Ook de commissie die zich hier mee bezig hield, vindt het een prachtige naam voor de nieuwe school. Een Kameleon is onderscheidend en toch herkenbaar in zijn soort, hij is uniek en kleurrijk.

Drie leerlingen en drie personeelsleden hebben op die bewuste ochtend de banner, waarop de naam kleurrijk vermeld stond, onthuld. Er was uitleg over de naam en de voorzitter van het College van Bestuur sprak een felicitatie uit. Ook bood hij namens de stichting Keender een prachtig cadeau aan in de vorm van drie met elkaar verbonden hagedissen. Ook de wethouder sprak lovende woorden over de gekozen naam en wenste alle betrokkenen een fijne school toe.

Voor de kinderen was er een passende versnapering ter afsluiting.