groepen
Informatie
Nieuws

25-jarig jubileum juf Petra

Op 11 mei was juf Petra 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Dit hebben wij samen met haar gevierd  op woensdag 17 mei. Zij werd op een feestelijke manier door haar eigen groep 8 van huis gehaald. Daarna was het feest in de gemeenschapsruimte met optredens van alle groepen.

Na de pauze kreeg zij van haar groep 8 een heerlijke high tea aangeboden. Het was een vrolijke en geslaagde ochtend.

Voor meer foto’s klik hier!

Paasviering

De week van 10 april staat in het teken van Pasen.

Op vrijdag 14 april om 08.40 uur beginnen wij de dag met de paasviering in de gemeenschapsruimte van de Troubadour. De groepen die gehuisvest zijn op locatie de Weert komen die ochtend om 08.25 uur naar locatie de Troubadour. Daar worden de leerlingen door hun eigen leerkracht opgevangen, vanuit huis rechtstreeks naar de Troubadour.

Het thema van de viering is “Scharrelen rond het geheim”. In deze Goede Week wordt het Paasverhaal verteld, staan wij stil bij het feit dat er vanuit verdriet en dood toch perspectief kan ontstaan, gaan wij praten over schoonheid die van binnen zit en gaan wij ons verwonderen over het gegeven dat er altijd weer nieuwe kansen/mogelijkheden, nieuw leven komt.

Wij wensen iedereen een fijn Paasfeest!

 

Onthulling naam voor de fusieschool

Logo De Kameleon

Op woensdag 23 maart hebben we de naam voor de nieuwe fusieschool bekend gemaakt. Van te voren is er een enquête gehouden onder de gezinnen van de drie betreffende scholen. De naam “De Kameleon” werd op twee verschillende scholen genoemd. Ook de commissie die zich hier mee bezig hield, vindt het een prachtige naam voor de nieuwe school. Een Kameleon is onderscheidend en toch herkenbaar in zijn soort, hij is uniek en kleurrijk.

Drie leerlingen en drie personeelsleden hebben op die bewuste ochtend de banner, waarop de naam kleurrijk vermeld stond, onthuld. Er was uitleg over de naam en de voorzitter van het College van Bestuur sprak een felicitatie uit. Ook bood hij namens de stichting Keender een prachtig cadeau aan in de vorm van drie met elkaar verbonden hagedissen. Ook de wethouder sprak lovende woorden over de gekozen naam en wenste alle betrokkenen een fijne school toe.

Voor de kinderen was er een passende versnapering ter afsluiting.

DSC_0553

Hoera! Troubadour tweede keer excellent!

Haaksbergen, 18 januari 2016.

Hoera, we zijn voor de tweede keer excellent en dat voor de kalenderjaren 2015, 2016 en 2017.
Geen doel op zich, wel een waardering voor dit team, leerlingen en ouders die maken dat we samen een excellente school zijn. Vanmorgen kwam de post een grote doos brengen met daarin een vlag, het juryrapport en het schildje voor op de muur. Samen met alle leerlingen hebben we de doos open gemaakt in de gemeenschapsruimte. Doodse stilte totdat de vlag met het woord excellent erop tevoorschijn kwam. Dansen, joelen, zingen, een feestje dus. Lees verder

We hebben een nieuwe website!

Met trots presenteren we onze nieuwe schoolwebsite! Op deze website kunt u terecht voor informatie over de school en de groepen. Ook houden we ouders en belangstellenden op de hoogte via de nieuwspagina. Lees verder

Bekijk site eenvoudig op je mobiel!

Bekijk de website eenvoudig op je mobiel! Onze nieuwe website heeft een responsive design en is daarmee goed leesbaar op mobiele apparaten.

Lees verder

Web-app

Voor iedereen met een iPhone, iPad of iPod is er goed nieuws! Onze nieuwe website is beschikbaar als web-app en daarmee heeft u onze schoolwebsite altijd op zak.

Zo werkt het: Lees verder

Nieuwe Bestuurswebsite

Het bestuur van Keender heeft een nieuwe website. In de vormgeving is een zakelijke en vrolijke uitstraling gecombineerd. Bezoek de bestuurswebsite op: www.keender.nl. Lees verder

CONTACT

De Troubadour
Bartokstraat 56
7482 TW Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 27 13
Verstuur mail