Jaarthema

Jaarthema schooljaar 2016-2017:
“De sleutel tot succes heb jezelf in handen”.

Op donderdag 01 september 2016 hebben we een openingsviering gehouden met als thema “De sleutel tot succes heb jezelf in handen”.

Alle leerlingen zijn bijeen gekomen in de gemeenschapsruimte. We hebben het lied “alle kleuren” van K3 en geef mij je hand gezongen en we luisterden naar een verhaal en een gedicht. De leerlingen mochten vertellen over waar zij dit schooljaar een succes van willen maken. Ook leerkrachten vertelden wat zij gaan doen. Om het geheel aanschouwelijk te maken hebben we een grote zelfgemaakte sleutel laten zien. Aan het eind was er een gezamenlijk dagboek, met sleutel. Deze gaat dit jaar de groepen rond, zodat ieder die dat wil, er iets in kan schrijven wat succesvol is geweest. Margot Dijkman en Bob van Wijnbergen ondersteunden deze openingsviering.

20160901_111448

Voor meer foto’s klik hier.