Aanmelding

In Haaksbergen krijgen ouders van kinderen die het komende schooljaar vier jaar worden van de gemeente een verzoek om hun kind bij een basisschool in te schrijven.

De inschrijving dit schooljaar is vastgesteld op woensdag 08 maart 2017.

Voordat u uw kind op een school inschrijft, wilt u weten hoe het er in de praktijk uit ziet. Daarom organiseren wij een Open Dag en een Informatieavond.

Open dag

De open dag staat gepland voor 21 februari 2017, op locatie De Weert. Vanaf 08.45 uur zijn nieuwe ouders van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze school.

Informatieavond

Enkele medewerkers zullen een informatieavond verzorgen voor ouders van leerlingen die in de loop van volgend schooljaar 4 jaar worden. We willen u dan graag informeren over hoe we werken, wat we belangrijk vinden en onze missie “samen met passie, talent en resultaat veilig op weg” uitleggen. De ouderavond voor dit schooljaar is op dinsdagavond 21 februari 2017, aanvang 20.00 uur, locatie De Weert.

Als u voor die tijd meer informatie over de school wilt, neemt u dan even contact met ons op (053-5722713). Marga Menkehorst staat u graag te woord.

Wij nodigen u van harte uit.

Team De Troubadour.

Klik hier voor het Aanmeldingsformulier 2016