Hoera! Troubadour tweede keer excellent!

Haaksbergen, 18 januari 2016.

Hoera, we zijn voor de tweede keer excellent en dat voor de kalenderjaren 2015, 2016 en 2017.
Geen doel op zich, wel een waardering voor dit team, leerlingen en ouders die maken dat we samen een excellente school zijn. Vanmorgen kwam de post een grote doos brengen met daarin een vlag, het juryrapport en het schildje voor op de muur. Samen met alle leerlingen hebben we de doos open gemaakt in de gemeenschapsruimte. Doodse stilte totdat de vlag met het woord excellent erop tevoorschijn kwam. Dansen, joelen, zingen, een feestje dus.
Een traktatie voor de leerlingen hoort daarbij.Vanmiddag gaan we de vlag hijsen, de boog opzetten en het schildje bevestigen.
In de loop van de middag kregen we bezoek van de voorzitter College van Bestuur, de heer PJ Buhler, stafmedewerkers, de wijkwethouder mevr. Prent en meerdere ouders die het bericht reeds gelezen hadden. Taart, kaartjes en bloemen maakten de feestvreugde compleet. Een heel hartelijk dank je wel aan allen die hebben meegewerkt aan dit fantastische resultaat.We gaan door op de ingeslagen weg.

Namens alle medewerkers,
Marga Menkehorst